Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Στον Αρειο Πάγο η δικογραφία για ατασθαλίες στον ΕΟΤ

Στον Αρειο Πάγο διαβιβάστηκε η δικογραφία για ατασθαλίες στον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού, προκειμένου βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες του αρμόδιου υπουργού της περιόδου 2008-2009, Κ. Μαρκόπουλου.
Προηγήθηκε πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που έστειλε στη Δικαιοσύνη ο υπουργός Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, στο οποίο φαίνεται να διαπιστώνονται δεκάδες κρούσματα ατασθαλιών και κακοδιαχείρισης κονδυλίων που αφορούσαν την προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας, εντός και εκτός συνόρων.
Η Εισαγγελία έκρινε πως θα πρέπει να κριθεί από τον Αρειο Πάγο αν προκύπτουν οι λόγοι που απαιτούνται από το νόμο για τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή ώστε να αποφασιστεί από το Κοινοβούλιο, αν θα πρέπει να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών του αρμόδιου υπουργού.
(ναυτεμπορικη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τα σχόλια μπορούν να είναι μόνο υπεύθυνα και αιτιολογημένα.Οι ύβρεις και οι ανώνυμες επιθέσεις σε πρόσωπα ,επιχειρήσεις ,νομικά πρόσωπα, φορείς δημόσιας διοίκησης ,ονομαστικά, και άλλους,απαγορεύονται και κατεβαίνουν από το blog με παρεμβαση του διαχειριστή.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται με την ευθύνη του υπογράφοντα κάθε φορά.Ο διαχειριστής δεν ασκεί ποτέ κανενός είδους λογοκρισία.