Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Μανώλης Μαργαρίτης :ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ....

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπροσώπους του τοπικού τύπου και μεταδώθηκε απευθείας από κανάλι του διαδικτύου ,σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2018 ,ο εν ενεργεία Δήμαρχος Νάξου και Μικρών κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης ανακοίνωσε και επίσημα τη μη κάθοδο του στις Δημοτικές εκλόγές του Μάη του 2019 ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από τη θέση του Δημάρχου ,θέση που επιθυμεί να κατέχει μέχρι και την τελευταία μέρα της δικής του θητείας δηλ. εως και την 31η Αυγούστου 2019.Παρά το γεγονός ότι θα στηρίξει στην επικείμενη αναμέτρηση τον αμφιλεγόμενης αποτελεσματικότητας πρώτο αντιδήμαρχο Δ.Λιανό δεν παραιτείται από τη θέση του Δημάρχου Νάξου τώρα για εξυπηρέτηση της υποψηφιότητας Λιανού όπως ψιθυρίστηκε την τελευταία εβδομάδα σε διάφορους κύκλους.
Στη συνέντευξη ο κος Δήμαρχος ,είχε έντονη απολογιστική διάθεση και υπεραμύνθηκε του έργου του που θεωρεί απόλυτα επιτυχημένο σε τομείς όπως την καθαριότητα ,την ομαλή υδροδότηση του Δήμου κ.λ.π. ενώ απέφυγε να εξειδικεύσει σε συγκεκριμένα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας όπως τα δημοσιεύματα για επικείμενη παρουσία των Δυνάμεων καταστολής ΜΑΤ στο νησί κ.λ.π.
Χαρακτηριστική και η επισήμανση του κου Δημάρχου ότι από τους 44 Δήμους του Αιγαίου ήταν ο μόνος Δήμος που δεν εμφανίστηκαν "διαρροές" συμβούλων και αποχωρήσεις .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τα σχόλια μπορούν να είναι μόνο υπεύθυνα και αιτιολογημένα.Οι ύβρεις και οι ανώνυμες επιθέσεις σε πρόσωπα ,επιχειρήσεις ,νομικά πρόσωπα, φορείς δημόσιας διοίκησης ,ονομαστικά, και άλλους,απαγορεύονται και κατεβαίνουν από το blog με παρεμβαση του διαχειριστή.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται με την ευθύνη του υπογράφοντα κάθε φορά.Ο διαχειριστής δεν ασκεί ποτέ κανενός είδους λογοκρισία.