Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ASPIS ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ

Χωρις να ανακοινωθει δημοσια, ολοκληρωθηκε με συνοπτικες διαδικασιες η εκκαθαριση των απαιτησεων των πρωην ασφαλισμενων του ομιλου ΑΣΠΙΣ .

Με μια εκκαθαριση η οποια αφηνει απ'εξω απο τις διεκδηκησεις των απαιτησεων το μεγαλυτερο μερος των δικαιουχων αποζημιωσεων οπως καταγγελει η κ.Κατερινα Φωτοπουλου απο το συλλογο ζημιωθεντων.



Εκτός αποζημιώσεων το 80% των ζημιωθέντων από το λουκέτο της Ασπίς Πρόνοια με την οριστική εκκαθάριση έξι χρόνια μετά. 
Το επαγγελματικό επιμελητήριο της Αθήνας και η ένωση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών καταγγέλλουν πως οι ζημιωθέντες βιώνουν άλλη μία πρωτιά που ονομάζεται ‘’Ανάρτηση πίνακα δικαιούχων χωρίς αιτιολογική έκθεση’’, ‘’Απουσία του 80% των συμβολαίων χωρίς καμία εξήγηση’’, ‘’Αποκλεισμός συμβολαίων εφάπαξ καταβολής ενός συγκεκριμένου τύπου με τον προφορικό ισχυρισμό ότι δεν αποτελούν ασφαλιστήρια γιατί δεν ενέχουν ασφαλιστικό κίνδυνο’’. Στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη μίλησε η Κωνσταντίνα Φωτοπούλου από το σύλλογο ζημιωθέντων.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ

Πρεπει να μπουν στην ειδικη εφαρμογη που βρισκεται εδω:  https://liqportfolios.bankofgreece.gr:63747/Default.aspx

και αφου βαλουν τα απαραιτητα στοιχεια, να δουν αν εκκαθαριστηκε η δικη τους υποθεση και για ποιο ποσο. Εαν εχουν οποιαδηποτε ενσταση θα πρεπει να υποβαλλουν ενσταση με τον δικηγορο τους εως τις 18/1/2016 οπως αναφερεται στο παραπανω ηχητικο αποσπασμα ειδαλλως χανουν το δικαιωμα τους.

Για οποιοδηποτε θεμα οι ζημιωθεντες θα πρεπει να επικοινωνουν στα τηλεφωνα και τη διευθυνση που βλεπετε εδω: http://www.aspispronia.gr/el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τα σχόλια μπορούν να είναι μόνο υπεύθυνα και αιτιολογημένα.Οι ύβρεις και οι ανώνυμες επιθέσεις σε πρόσωπα ,επιχειρήσεις ,νομικά πρόσωπα, φορείς δημόσιας διοίκησης ,ονομαστικά, και άλλους,απαγορεύονται και κατεβαίνουν από το blog με παρεμβαση του διαχειριστή.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται με την ευθύνη του υπογράφοντα κάθε φορά.Ο διαχειριστής δεν ασκεί ποτέ κανενός είδους λογοκρισία.