Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός γιατρός Πρωτονοτάριος Τοτόμης

Το μεσημέρι της Τρίτης 11-10-2016 έφυγε από τη ζωή ο γνωστός γυναικολόγος γιατρός Τοτόμης Πρωτονοτάριος λόγω ανευρύσματος στην κοιλιακή αορτή.
Ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος γεννήθηκε στην Απείρανθο της Νάξου μαζί με το δίδυμο αδερφό του Νίκο στις 10 Οκτώβρη 1956 .
Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών
Το 1992 ίδρυσε στη Χώρα της Νάξου το Ιατρικό Κέντρο "Ιωάννης Πρωτονοτάριος" μαζί και με το δίδυμο αδερφό του Νικόλαο Πρωτονοτάριο βραβευμένο και διακεκριμένο για τις επιστημονικές του έρευνες καρδιολόγο ,ο οποίος έφυγε πρώτος από τη ζωή στις 25 Σεπτέμβρη του 2014.
Συμμετείχε τα τελευταία χρόνια στα κοινά και ήταν μέχρι και το θάνατο του αντιδήμαρχος στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Η εξώδιος ακολουθία και ο αποχαιρετισμός του εκλιπόντος θα γίνει στις 15:00 σήμερα Τετάρτη 12-10-2016 στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο χωριό του την Απείρανθο ενώ λεωφορείο για την μεταφορά των επιθυμούντων να συνοδεύσουν θα ξεκινήσει από την αφετηρία της Χώρας στις 14:00.

 
φωτογραφία από το ειδησεογραφικό site naxosnews.gr
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τα σχόλια μπορούν να είναι μόνο υπεύθυνα και αιτιολογημένα.Οι ύβρεις και οι ανώνυμες επιθέσεις σε πρόσωπα ,επιχειρήσεις ,νομικά πρόσωπα, φορείς δημόσιας διοίκησης ,ονομαστικά, και άλλους,απαγορεύονται και κατεβαίνουν από το blog με παρεμβαση του διαχειριστή.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται με την ευθύνη του υπογράφοντα κάθε φορά.Ο διαχειριστής δεν ασκεί ποτέ κανενός είδους λογοκρισία.